Detail novinky
Letní gurmánské menu
Od začátku prázdnin nabízíme nové letní gurmánské menu. Stavte se ochutnat telecí ossobuco (telecí lýtko dušené na zelenině a bílém víně), hovězí inside steak a další speciality. Nabídneme také pečenou vepřovou panenku podávanou na ragú ze zkaramelizované cibulky anglické slaniny a lístků čerstvých bylinek (viz obrázek) s níž jsme se umístili na 3. místě v hodnocení odborné poroty na Apetit festivalu v Pardubicích, kde se z 15 top restaurací vybírala Východočeská restaurace roku 2014.
Nové letní gurmánské menu je zde
V restauraci budeme podávat čerstvé limonády (bezová, okurková, zázvorová a fialková). Pro děti jsme připravili žvýkačkovou limonádu
Podzimní uzavření chaty a rozhledny
V těchto termínech bude uzavřena celá chata i rozhledna:...